|
|
|
|
|
یکشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۰ ساعت 10:1 |
|
نوشته شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
شناخت ماهی در هنگام خريد ماهي بهتر است به اين نكات توجه كنيد.
1-بوي ماهي تازه به هيچ وجه نامطبوع نيست , بوي زهم , ناشي از ماندگي ماهي است .
2-ماهي تازه داراي چشمهاي برجسته و براق است . فرو رفتگي و تاري چشم ناشي از فريزر شدن ماهي است .
3-فلس هاي ماهي تازه كاملاً براق و ليز است و به پوست چسبيده است و به
آساني جدا نمي شود ولي چروكيدگي و سستي فلس و ماندن جاي انگشت روي پوست ،
نشانه ماندگي ماهي است .
4-زماني كه دم ماهي را در دست ميگيريد ماهي بايد كاملاً استوار درجاي
خود بايستد . گوشت ماهي تازه سفت است و حالت لاستيكي دارد و به استخوان
چسبيده . حالت خميري و رنگ كدر و مات دليل بر ماندگي ماهي است . البته گوشت
بعضي از ماي ها مانند شير و غباد نرم است و نرمي آن دليل بر موارد فوق
الذكر نيست .
5-آبشش ماهي تازه قرمز است و بوي نامطبوع نمي دهد . آبشش ماهي مانده به
رنگ خاكستري مايل به قهوه اي است و مايع لزج و بدبويي روي آن را مي پوشاند
.
6-مقدار گوشت ماهي نر بيشتر از گوشت ماهي ماده است .
:: موضوعات مرتبط:
هنر در خانه
|
|